Posted by: admin | Reacties uitgeschakeld voor Cursus

Cursus

CURSUS VOOR JOU

BARBER CLASSIC HAIRCUTS

Tijdens deze cursus laten we je kennis maken met de knip- en vooral tondeusetechnieken zoals deze in de barbershop worden toegepast. De barber classic haircuts hebben prachtige namen zoals de Pompadour, Executive Contour of de Slickback. We nemen deze modellen stap voor stap door, waarbij we veel aandacht besteden aan het maken van een mooie fade. De styling is erg belangrijk – hoe krijg jij je haircut megastrak in model. We bespreken de voor- en nadelen van de verschillende pommades.
Eigen model meebrengen
Eigen materiaal meebrengen voor het knippen (tondeuse, opzetstukken, kammen en scharen)

HOT TOWEL SHAVE

De oude kunst van het glad scheren. Hoe maak je een goede scheerzeep aan? Welke kwast gebruik je en hoe hanteer je het mes? We behandelen niet alleen de techniek van het scheren volgens de 14 strokes methode, maar ook minstens zo belangrijk het ritueel rondom het scheren wat de behandeling tot een weldaad maakt. Elke stap van de voor- en nabehandeling is belangrijk om te zorgen voor een comfortabele behandeling waar je klant voor terug blijft komen.
Eigen model meebrengen. Bij voorkeur met lichte baardgroei
Alle werkmaterialen zijn in de barbershop aanwezig

Je cursus gaat zo er uit zien:

Je krijgt 32 les van ons en die zijn als volgt:

  1. 2 lessen zijn theorie en mee kijk lessen lessen.
  2. 8 lessen met een nep modelhaar oefenen. Van kort tot lang modellen knippen en met tondeuse en schaar werken.
  3. 22 lessen met je eigen model die je moet regelen, gaan we dan zorgen dat je een echte barber word en met een garantie dat je dit kunt behalen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een Officieel Erkende Certificaat en kun je volledig zelfstandig een standaard herenkapsel van A-Z afwerken. Handig als je bijvoorbeeld je eigen kinderen/partner wilt knippen óf als je het barber vak in de praktijk verder wilt leren. Je kan nog niet op professioneel gaan werken in een echte kapsalon of barbershop. Daarvoor adviseren wij om na de cursus te kiezen voor de opleiding Amro style

Hebben we je interesse gewekt en wil je wat meer weten.

App, mail of  bel ons of loop eens even gewoon binnen.

We hopen snel iets van je te horen!

06 86494111

info@amrostyle.nl